300+ γρ. πρωτεΐνης pizza

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά για την βάση

  • 500 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλο
  • 1 μεσαίο αυγό
  • 100 γρ. Arla protein τυρί τριμμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Υλικά για την pizza

  • 12 φέτες Arla protein τυρί
  • 4-5 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
  • 3 κ.σ σάλτσα ντομάτας
  • Πιπεριές

 

Εκτέλεση για την βάση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Απλώνουμε σε ένα ταψί, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 20 λεπτά.

Αμέσως μόλις βγάλουμε από τον φούρνο την βάση μας, την αναποδογυρίζουμε μέσα στο ταψί.

 

Στήσιμο pizza
Αφού έχουμε γυρίσει την βάση της pizza απλώνουμε από επάνω την σάλτσα ντομάτας.
Στη συνέχεια, στρώνουμε μια στρώση από τυρί.
Πάνω από το τυρί απλώνουμε καπνιστή γαλοπούλα.
Τέλος, πάνω από την γαλοπούλα απλώνουμε άλλη μια στρώση τυρί Arla protein και μερικά κομμάτια πιπεριάς .
Ψήνουμε για αλλά 10 λεπτά, στους 170 βαθμούς στον αέρα.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση