Υλικά
- 300 γρ. φέτα
- 200 γρ. τυρί κρέμα Arla
- 20 γρ. κόκκινη πιπεριά
- 5 γρ. σκόνη τσίλι (+- αναλόγως τα γούστα)
- 1/2 σκελίδα σκόρδο
- 50 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μούλτι, αναδεύουμε όλα μας τα υλικά, μέχρι να αποκτήσουν μια βελούδινη υφή.
Διατηρείται στο ψυγείο.
Είσαι τέλειος και μας ξεσηκώνεις με τις συνταγές σου!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η καλυτερη τυροκαυτερη!!! Απλή και πεντανόστιμη… Απλά πρεπει να αυξήσουμε τη δόση 😂😂 !!
Εξαιρετικός, ευχαριστούμε.
Κύριε Μακρυνιωτη οι συνταγές σάς τυροκαυτερη και γαβιεροπιτα που έκανα τέλειες 10 στα 10 σας ευχαριστώ πολύ να χαίρεστε την οικογένειά σας ναχετε υγεια
Απλά…τέεεελεια !!!!!!