Brownies λευκής σοκολάτας (Blondies)

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 140 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 150 γρ. ION PATISSERIE λευκή κουβερτούρα
  • 200 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 3 μεσαία αυγά
  • 230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 150 γρ. αποξηραμένα φρούτα

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη και ζεσταίνουμε σε χαμηλή
φωτιά, ανακατεύοντας με ένα σύρμα, μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη.

Έπειτα, κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από την φωτιά, προσθέτουμε την λευκή κουβερτούρα που πριν έχουμε κόψει σε κομματάκια και ανακατεύουμε με το σύρμα, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Αμέσως μετά, ανακατεύοντας με μια μαρίζ, προσθέτουμε στο μείγμα το αλεύρι, έπειτα τα αυγά και τέλος τα αποξηραμένα φρούτα.

Αφού ανακατευτεί καλά το μείγμα μας, το αδειάζουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στην μεσαία σχάρα, στους 190-200 βαθμούς, στον αέρα, για 20 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση