Υλικά
- 375 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ
- 1 ζαχαρούχο γάλα
Προαιρετικά
- 50 γρ. μιξ αποξηραμένων φρούτων και καρπών
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε τις κουβερτούρες μαζί με το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αν θέλουμε σε αυτό το σημείο, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε σε μακρόστενη φόρμα κέικ, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Όταν είναι έτοιμο, κόβουμε σε κομμάτια της αρεσκείας μας.
Ειστε απο τους λιγους που κανουν γλυκα για εμας που νηστευουμε και νοστιμα και οικονομικα (ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ).Ευχαριστω και να ειστε καλα να συνεχιζεται να δημιουργειτε απο Θεσσαλονικη με εκτιμηση.