Υλικά
- 350 γρ. ION PATISSERIE λευκή κουβερτούρα
- 190 γρ. φυστικοβούτυρο
- 1 Ζαχαρούχο γάλα
- 250 γρ. Αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την ION patisserie λευκή κουβερτούρα, το φυστικοβούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές, σφιχτό μίγμα. Προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς με τα αποξηραμένα φρούτα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μίγμα.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, σε ένα πυρέξ 25χ35 περίπου. Αδειάζουμε μέσα το μίγμα μας και το πατάμε μέχρι να απλωθεί περίπου το ίδιο παντού . Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά.
Αφού παγώσει, κόβουμε σε μπάρες ή κύβους στο μέγεθος της αρεσκείας μας!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
apo simera tha to ftiaxno sto spiti
Δεν το περίμενα να καταφέρω να το φτιάξω…. Βγήκε τέλειο