Fudge Λευκής Σοκολάτας

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 22

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 350 γρ. ION PATISSERIE λευκή κουβερτούρα
  • 190 γρ. φυστικοβούτυρο
  • 1 Ζαχαρούχο γάλα
  • 250 γρ. Αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την ION patisserie λευκή κουβερτούρα, το φυστικοβούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές, σφιχτό μίγμα. Προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς με τα αποξηραμένα φρούτα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μίγμα.

Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, σε ένα πυρέξ 25χ35 περίπου. Αδειάζουμε μέσα το μίγμα μας και το πατάμε μέχρι να απλωθεί περίπου το ίδιο παντού . Τοποθετούμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά.

Αφού παγώσει, κόβουμε σε μπάρες ή κύβους στο μέγεθος της αρεσκείας μας!

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 22

No votes so far! Be the first to rate this post.

3 Responses to Fudge Λευκής Σοκολάτας

  1. Nena nenaki 11 Μαρτίου, 2021 at 7:02 μμ #

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Rania marousi 14 Μαρτίου, 2021 at 10:32 πμ #

    apo simera tha to ftiaxno sto spiti

  3. Βασιλικη 14 Μαρτίου, 2021 at 4:02 μμ #

    Δεν το περίμενα να καταφέρω να το φτιάξω…. Βγήκε τέλειο

Αφήστε μια απάντηση