Γλυκό Ψυγείου με 2 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 250 γρ. μπανάνες
  • Προαιρετικά τρούφα σοκολάτας

Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα μας.

Στη συνέχεια, σε ένα μούλτι, πολτοποιούμε τις μπανάνες.

Αμέσως μετά,  αφαιρούμε την λιωμένη κουβερτούρα από το μπεν μαρί, προσθέτουμε μέσα τις πολτοποιημένες μπανάνες και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα τσέρκι 16 εκατοστών και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Όταν παγώσει, το αφαιρούμε από το τσέρκι και προαιρετικά πασπαλίζουμε με τρούφα.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

2 Responses to Γλυκό Ψυγείου με 2 Υλικά

  1. Αντρεας 25 Ιουνίου, 2022 at 9:41 μμ #

    Το έκανα ..τέλειο έγινε ….μπράβο

  2. Ουρανια 26 Οκτωβρίου, 2023 at 12:49 μμ #

    Τελειο!!!.. κι αν σερβιρετε και με λίγα παγωτο βανιλια.. θεϊκό!!!

Αφήστε μια απάντηση