Υλικά
- 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 250 γρ. μπανάνες
- Προαιρετικά τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα μας.
Στη συνέχεια, σε ένα μούλτι, πολτοποιούμε τις μπανάνες.
Αμέσως μετά, αφαιρούμε την λιωμένη κουβερτούρα από το μπεν μαρί, προσθέτουμε μέσα τις πολτοποιημένες μπανάνες και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα τσέρκι 16 εκατοστών και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
Όταν παγώσει, το αφαιρούμε από το τσέρκι και προαιρετικά πασπαλίζουμε με τρούφα.
Το έκανα ..τέλειο έγινε ….μπράβο
Τελειο!!!.. κι αν σερβιρετε και με λίγα παγωτο βανιλια.. θεϊκό!!!