Ινδοκάρυδο με Σοκολάτα

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 

  • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 60 γρ. ινδοκάρυδο
  • 40 γρ. μέλι
  • 125 γρ. ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε την καρύδα με το γιαούρτι και το μέλι και ανακατεύουμε με το χέρι, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Αδειάζουμε σε ένα μικρό ορθογώνιο σκεύος, που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε στην κατάψυξη για μισή ώρα.
Στη συνέχεια, βάζουμε σε ένα μπεν μαρί την κουβερτούρα μας μέχρι να λιώσει.
Αφού λιώσει η κουβερτούρα μας, κατεβάζουμε από την φωτιά.
Βγάζουμε το μείγμα μας από την κατάψυξη και το κόβουμε σε 6 ίσα κομμάτια.
Με τα χέρια μας κάνουμε τα κομμάτια μας κυλίνδρους.
Βουτάμε τους κυλίνδρους καρύδας έναν έναν μέσα στην λιωμένη κουβερτούρα και με την βοήθεια 2 πιρουνιών, τους ακουμπάμε σε πιάτο, που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Γαρνίρουμε με λίγο ινδοκάρυδο.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση