Μαλακά Μπισκότα Σοκολάτας Γάλακτος

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 10

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 130 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1 μεσαίο αυγό
  • 1 ασπράδι μεσαίου αυγού
  • 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
  • 150 γρ. ION PATISSERIE κουβερτούρα γάλακτος

Εκτέλεση
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ, το βούτυρο με τα δύο είδη ζάχαρης και ανακατεύουμε με το φτερό, σε μεσαία ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν καλά.

Έπειτα, προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Εντωμεταξύ, ψιλοκόβουμε την σοκολάτα.

Αμέσως μετά, σταματάμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και την σοκολάτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα σε μεσαία ταχύτητα για ακόμα 1 λεπτό, μέχρι να γίνει ένα ζυμαράκι.

Τέλος, κάνουμε μπισκότα στο μέγεθος που επιθυμούμε και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 10

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση