Υλικά
- 2 μεσαία μήλα κόκκινα
- 1 μεσαία μπανάνα
- 120 ml νερό
- 1 κ.γ baking powder
- 1 κ.γ κανέλα
- 2 μεσαία αυγά
- 120 γρ. βρώμη
- 100 γρ. σταφίδες
- 125 γρ. λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα μήλα, την μπανάνα, το νερό και το baking και πολτοποιούμε με ένα ραβδομπλεντερ.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας την κανέλα και τα αυγά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Έπειτα, προσθέτουμε την βρώμη και τις σταφίδες και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Τέλος, ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα μας και την προσθέτουμε μέσα στο μείγμα μας, ανακατεύοντας μια τελευταία φορά.
Αδειάζουμε σε ταψάκι, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου μισή ώρα.
Πολύ εύκολη, νόστιμη και υγιεινή μηλόπιτα! Δεν έβαλα σταφίδες ούτε σοκολάτα, έβαλα καρύδια. Σίγουρα θα τη φτιάχνω τακτικά! Με το μείγμα αυτό θα μπορούσαμε να φτιάξουμε pancakes?
ΤΕΛΕΙΑ…..ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΕΒΑΛΑ ΛΕΥΚΗ CRUNCH.ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.ΣΑΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΥ 1 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.