Υλικά
- 260 γρ. βρώμη
- 300 γρ. φυστικοβούτυρο
- 140 γρ. μέλι
Υλικά για την επικάλυψη
- 50 γρ. φυστικοβούτυρο
- 125 γρ. ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, ζεσταίνουμε ελαφρώς το φυστικοβούτυρο με το μέλι, ανακατεύοντας με μια μαρίζ.
Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα μας, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε μέσα την βρώμη, ανακατεύοντας καλά.
Απλώνουμε το μείγμα μας σε ένα ταψάκι 15×15 περίπου και τοποθετούμε στο ψυγείο, μέχρι να κάνουμε την επικάλυψη.
Εκτέλεση για την επικάλυψη
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα μας μαζί με το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας .
Αμέσως μετά, βγάζουμε το ταψάκι από το ψυγείο και απλώνουμε ομοιόμορφα από πάνω από το μείγμα της βρώμης, την γκανάζ μας.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η γκανάζ μας και αμέσως μετά κόβουμε σε κομμάτια.
Πολύ ωραίο κ γρήγορο. Συγχαρητήρια!!!! Ευχαριστούμε πολύ, να είστε πάντα καλά με την βοήθεια του Θεού .
Παρακαλώ πολύ, εάν είναι δυνατόν, να μας γνωρίζετε και την διάσταση του ταψιού, πυρέξ εις το οποίο μαγειρεύουμε .
Ευχαριστώ πολυ
Δεν έχω φάει ωραιοτερη μπάρα!!Χίλια μπράβο!
Εξαιρετική μπάρα και πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη! Τα παιδιά μου έχουν ξετρελαθει και την φτιάχνω συνέχεια!