Υλικά
- 220 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 130 γρ ζάχαρη άχνη
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 30 γρ. κακάο ΙΟΝ
- 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ, με το φτερό, χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη άχνη, σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να αφρατεψουν καλά.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το ζυμάρι μας.
Κάνουμε μπισκοτάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα τοποθετούμε σε ταψί, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 12-14 λεπτά.
Είναι όντως πανεύκολη συνταγή, η γεύση τους μοναδική.
Ο γιος μου τα ζητάει συνεχώς για το πρωινό του.