Παγωμένα Σοκολατάκια με 3 Υλικά

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

 

Υλικά 
  • 125 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 125 γρ. λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 125 γρ. μούρα
Εκτέλεση 
Λιώνουμε τις κουβερτούρες μας σε 2 ξεχωριστά μπεν μαρί.
Αφού έχουν λιώσει, τις κατεβάζουμε από την φωτιά.
Με την βοήθεια 2 πιρουνιών, βουτάμε ένα ένα τα μούρα μέσα στην λιωμένη λευκή κουβερτούρα και τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Αφού στεγνώσουν, κάνουμε ακριβώς την ίδια διαδικασία στην κλασική κουβερτούρα.
Αποθηκεύουμε σε δοχείο που κλείνει καλά στην κατάψυξη.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση