Υλικά
- 500 ml κρέμα γάλακτος 36% ARLA
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 200 γρ. μπισκότα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ, με το σύρμα, ανακατεύουμε στην μεσαία ταχύτητα την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει μια ελαφριά σαντιγί.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο που έχουμε στο ψυγείο.
Αφού προσθέσουμε όλο το ζαχαρούχο, συνεχίζουμε το ανακάτεμα για ένα λεπτό.
Τέλος, αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε μέσα τα cookies μας, που πριν έχουμε σπάσει σε κομμάτια.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ καλά. Αδειάζουμε το μείγμα μας σε μακρόστενη φόρμα κέικ και καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.