Υλικά
- 2 ώριμες μπανάνες
- 1 κ.γ κακάο ΙΟΝ
- 1 κ.σ μέλι
- 30 γρ. σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις τοποθετούμε σε σακουλάκια τροφίμων.
Τις βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα να παγώσουν.
Αφού παγώσουν οι μπανάνες μας, τις τοποθετούμε σε ένα μούλτι, μαζί με το κακαο και το μέλι.
Πολτοποιούμε στο μούλτι, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αδειάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα και τις σταγόνες σοκολάτας.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ, να πάνε παντού οι σταγόνες και καλύπτουμε το παγωτο μας με μια μεμβράνη.
Τοποθετούμε για τουλάχιστον 1 ώρα στην κατάψυξη.