Pizza με μπαγιάτικο ψωμί

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 8

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά

  • 500 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
  • 200 ml φρέσκο γάλα
  • 200 ml χυμό ντομάτας
  • 1 συσκευασία Pasta gratinar Arla
  • 1 συσκευασία mozzarella Arla
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Προαιρετικά σαλάμι αέρος
Εκτέλεση 
Κόβουμε το ψωμί μας σε μικρά κομμάτια των 2-3 εκατοστών.
Στη συνέχεια, το βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα και το γάλα, τον χυμό ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Ανακατεύουμε καλά όλα μας τα υλικά με τα χέρια. Προσθέτουμε και την mozzarella και ανακατεύουμε μια τελευταία φορά.
Σε ένα ταψάκι 26-28 εκ. στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα το μείγμα του ψωμιού μας.
Απλώνουμε από πάνω μια συσκευασία pasta gratinar και αν θέλουμε σαλάμι αέρος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 25-27 λεπτά.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 8

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση