Υλικά
- 250 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
- 200 γρ. κάστανα γλασέ
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε τα 200 γρ. από την κουβερτούρα μας.
Αφού είναι έτοιμη, την κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε μέσα τα υπόλοιπα 50 γρ. που πριν έχουμε κόψει σε κομματάκια.
Στη συνέχεια, ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα μας.
Τέλος, με την βοήθεια 2 πιρουνιών, βουτάμε ένα ένα τα κάστανα μέσα στην λιωμένη κουβερτούρα και αμέσως μετά τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Γαρνίρουμε με ό,τι μας αρέσει.
Νομίζω πως θα το δοκιμάσω….αλλά χωρίς τα μπιχλιμπιδια……… αλλοιώνει την γεύση ενώ καστανό και σοκολάτα ….. είναι τέλειο