Υλικά
- 250 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 250 ml ζαχαρούχο γάλα
- 150 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν-μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μας και την αποσύρουμε από τη φωτιά, περιμένοντας να κρυώσει ελαφρώς.
Στη συνέχεια, στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε, με το σύρμα, σε μεσαία ταχύτητα, το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα.
Αφού τα υλικά μας ομογενοποιηθούν, συνεχίζουμε το ανακάτεμα, προσθέτοντας τη λιωμένη κουβερτούρα.
Τέλος, αδειάζουμε την βουτυρόκρεμά μας σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με το κορνέ που επιθυμούμε και γαρνίρουμε.