Υλικά
- 300 ml φρέσκο γάλα πλήρες
- 260 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 συσκευασία mozzarella Arla
- 1 συσκευασία pasta gratinar Arla
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το γάλα με το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί ο χυλός μας.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε τα τυριά μας και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ταψί, που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε το ζυμαράκι μας σε πάχος 1 1/2 εκατοστού περίπου.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 30 λεπτά.
ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!!
Επιθυμώ να λαμβανω συνταγες σας. Ευχαριστώ!
Καλημέρα θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω το τυρί pasta gratinar γιατί δεν το βρίσκω στο super market
Μπορούμε να αντικαταστησουμε με κάτι άλλο το τυρί pasta gratinar?
όλες οι συνταγές σας ειναι φοβερές!!
Καταπληκτική τυρόπιτα και πανευκολη
Pasta gratinar βρίσκεται εύκολα?
Μπορείτε να το αντικατάστησεται με Τσενταρ και Ρεγγατο.