Ζεστό Ρόφημα με 2 Σοκολάτες

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Υλικά 

  • 150 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 150 γρ. ION PATISSERIE κουβερτούρα γάλακτος
  • 400 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • Προαιρετικά ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση 
Κόβουμε τις κουβερτούρες μας σε όσο πιο μικρά κομμάτια μπορούμε και τις τοποθετούμε σε μια μεγάλη κανάτα.
Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι το σημείο βρασμού.
Αμέσως μετά, αδειάζουμε την καυτή κρέμα μέσα στις κουβερτούρες και αφήνουμε για ένα λεπτό.
Μόλις περάσει το λεπτό, ανακατεύουμε με ένα ραβδομπλέντερ.
Σερβίρουμε καυτή.

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση