Τι είναι το σλιπάτ και ποια η χρήση του στη ζαχαροπλαστική;

Τι είναι το σλιπάτ και ποια η χρήση του στη ζαχαροπλαστική;

Αν ασχολείστε με τη ζαχαροπλαστική, σίγουρα θα έχετε ακούσει συχνά τον όρο σλιπατ και πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε αναρωτηθεί τι είναι.

Το σλιπάτ λοιπόν, είναι μια αντικολλητική επιφάνεια σιλικόνης πολλαπλών χρήσεων που αντέχει σε υψηλές θερµοκρασίες, δεν χρειάζεται λάδωµα ή βουτύρωµα και αντικαθιστά τη λαδόκολλα µε πολύ καλύτερα αποτέλεσµατα.

Πάνω σε αυτήν µπορούμε να φτιάξουμε όλων των ειδών τα µπισκότα, παντεσπάνια, πίτσες, καραµέλα, σοκολατάκια κ.ά. Αντικολλητικές επιφάνειες σιλικόνης αναζητάμε στα μαγαζιά με εξοπλισμό για την κουζίνα.

Εάν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα, αξίζει σίγουρα να τα προσθέσετε στη συλλογή της κουζίνας σας.

Δεν κοστίζουν πολύ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκατοντάδες φορές προτού να αντικατασταθούν. Επιπλέον βοηθούν να διατηρηθούν τα φύλλα σας καθαρά, ώστε να μην τα πλένετε μετά από κάθε χρήση.

 

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

, ,

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση