Raffaello: Τα τρουφάκια λευκής σοκολάτας με καρύδα από την Ιταλία

Raffaello: Τα τρουφάκια λευκής σοκολάτας με καρύδα από την Ιταλία

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και σκεφτόμαστε ήδη τα πεντανόστιμα γλυκά που θα απολαύσουμε στο φετινό οικογενειακό τραπέζι.

Τα γλυκά είναι η αδυναμία μας, άλλωστε, ειδικά ό,τι περιέχει σοκολάτα.

Τα σοκολατάκια είναι μια μικρή αμαρτία, που, όμως, όλοι μας θέλουμε να την γευτούμε χωρίς τύψεις!

Είναι ιδανικά για κέρασμα στους καλεσμένους μας αλλά και στον εαυτό μας.

Η Ιταλία έχει μεγάλη παράδοση στα γλυκά και ιδιαίτερα στα σοκολατάκια. Ένα από τα πιο γνωστά είναι τα raffaello.

Τα raffaello είναι μπαλάκια (τρουφάκια) λευκής σοκολάτας με ινδική καρύδα (ινδοκάρυδο)

Συνήθως περιέχουν λευκή κρέμα γάλατος, ασπρισμένα αμύγδαλα ή καρύδια ή φουντούκια και γκοφρέτα γύρω γύρω που καλύπτονται με καρύδα.

Ξεκίνησαν να παράγονται το 1990 από την γνωστή εταιρία Ferrero στην Ιταλία.

Είναι ένα τέλειο κέρασμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων που μπορείς φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι και να βάλεις σε μπολάκια στο τραπέζι για τους καλεσμένους σου.

 

Βαθμολογήστε τη συνταγή

Average rating 2 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

, , ,

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση